Over mij-oud

Wie ben ik?

Mijn naam is Rianne Groenhart, een bruidsfotograaf gevestigd in Utrecht. Na jarenlange interesse voor fotografie besloot ik in 2017 een opleiding fotografie te volgen. Tijdens mijn opleiding kwam ik er al snel achter dat mijn passie bij het fotograferen van mensen ligt.

Na het fotograferen van een aantal bruiloften van vrienden en kennissen durfde ik de stap aan… Ik schreef mezelf in bij de KvK onder RG Photography! Naast bruiloftsfotografe werk ik trouwens ook als familie- en eventfotograaf. Check hier mijn tarieven.

Werkwijze

Hoe ik te werk ga? Ik vertel jullie verhaal, zoek naar emoties en gebeurtenissen en ben me bewust van wat er om mij heen gebeurd. Geef mij maar chaos en hectiek, en laat mij daar een rustmomentje in creëren door op het juiste moment de juiste foto te maken.

Wat krijg je als je mij boekt voor je bruiloft?

Voordat de grote dag aanbreekt, spreek ik graag een keertje af! Het liefst nodig ik jullie bij mij thuis uit voor een kopje koffie. Zo kom ik nog beter te weten wat jullie wensen zijn en vertel ik jullie meer over mijn werkwijze.

Als jullie voor mij gekozen hebben houden we contact in de aanloop richting de grote dag. Ik maak een whatsappgroep aan speciaal voor jullie waarin jullie al jullie vragen mogen stellen of inspiratie foto’s kunnen delen. Ongeveer 1,5e maand voor de bruiloft plan ik dan graag nog een belafspraak in zodat we alles nog een keer door kunnen spreken.

Op de dag zelf zal ik met een grote lach op mijn gezicht rondlopen. Ik zal jullie vastleggen zoals jullie zijn, met hier en daar een beetje sturing. Als het feest is afgelopen, pak ik mijn spullen in en ga ik op huis aan.

Wat krijg je als je mij boekt voor een lifestyle shoot?

Een lifestyle shoot (newborn, zwangerschaps, familie, portret) doe ik het liefste bij je thuis of op een mooie buitenlocatie. Een plek waar je lekker jezelf kunt zijn en op je gemak bent. Van tevoren vraag ik je om wat verschillende outfits klaar te leggen zodat we samen kunnen kijken wat het beste werkt.

Op het afgesproken moment kom ik bij je thuis en gaan we lekker aan de slag. Verschillende plekjes opzoeken, kijken waar het licht mooi is. Ik ben ongeveer 1,5u foto’s aan het maken en daarna pak ik weer lekker m’n spulletjes in. Uiterlijk na een week krijg je de foto’s toegestuurd.

Bruiloften

Prijs: € 1.200 incl. BTW voor 8 uur (reken voor elk uur eraf/erbij € 150)

 • Kennismakingsgesprek
 • Eerste preview dezelfde avond of de volgende ochtend
 • Uiterlijk 4 weken na de grote dag, aanlevering van alle foto’s via een online galerij
 • Willen jullie graag een album? Prijzen vanaf € 250
 • Combinatiedeal: Boek voor €100 een loveshoot bij

Lifestyle Shoots

Prijs: € 200 incl. BTW voor 90 minuten

 • Diverse mogelijkheden: Familie-, zwangerschaps-, newborn-, love- of portretshoots
 • 90 minuten fotograferen; 40 foto’s
 • Uiterlijk na 1 week aanlevering van de foto’s via online galerij
 • Meer dan 5 gezinsleden? Dan vraag ik + € 15 per persoon extra
 • Combinatiedeals mogelijk! Bijvoorbeeld een zwangerschaps’ en een newbornshoot inplannen? Dan krijg je € 50 korting op de totaalprijs

Mini Shoots

Prijs: € 100 incl. BTW voor 45 minuten

 • Diverse mogelijkheden: Familie-, zwangerschaps-, newborn- of portretshoots
 • 45 minuten fotograferen; 10 foto’s
 • Uiterlijk na 1 week aanlevering van de foto’s via online galerij
 • Meer dan 3 gezinsleden? Dan vraag ik + € 10 per persoon extra
Voorbeeld van de online gallerij

Let’s do this!

Ben je op zoek naar een fotograaf die niet binnen de lijntjes kleurt, die oog heeft voor detail en intieme momenten, neem dan contact met me op! Ik praat graag verder met je over je ideeën en wensen!

Wij bevelen iedereen Rianne aan! Geweldige foto’s waarop de sfeer van onze bruiloft goed terug te zien is. Ze werkt heel rustig en let goed op. Je merkt niet dat ze aanwezig is. Wij zijn erg blij met alle foto’s!


RG Photography 9.9 uit 5 ervaringen