Emilie & Thijs

oktober 20, 2021

Een stadse bruiloft te Utrecht in een prachtig 17e eeuws pand, in combinatie met een knalfeest aan het strand!

Dit bruidspaar trouwde op 3 juli in Utrecht op een prachtige locatie: Paushuize. De droomlocatie voor deze bruid, ze had er tenslotte in haar studententijd vijf jaar tegenover gewoond en er was voor haar geen andere optie! De bruid bracht de nacht ervoor door in Hotel Beijers en de bruidegom sliep thuis en dat waren ook precies de plekken waar beiden zich klaarmaakten in het bijzijn van familie en beste vrienden.

Nadat de zaal zich langzaam vulde met gasten, liep de bruid samen met haar vader honderd meter vanaf het hotel naar de ceremonie. Voor haar oude huis hadden zich oudhuisgenoten verzameld om haar te bewonderen in haar trouwjurk en haar nog wat bemoedigende woorden toe te spreken.

De muziek begint en de bruid komt via het middenpad haar aanstaande tegemoet, en nogmaals, wat een waanzinnige locatie! Wat volgde was een hele persoonlijke emotie voor verhalen en karakter beschrijvingen van het bruidspaar… tot er vanuit het publiek opeens muziek klinkt! Als een soort van flashmob duikt er een zangeres op, een violist en speelt er iemand op de cello. De bruid pakt ook haar viool aan en samen spelen ze “How long will I love you” van Ellie Goulding.

Het ja-woord volgt, de ringen worden omgedaan en onder luid applaus verlaat het bruidspaar de zaal!

Na wat foto’s te maken op de trouwlocatie, voegt het bruidspaar zich bij de gasten voor een receptie en diner.

Maar dan! Zes dagen later mogen we opnieuw feestvieren! Dit keer bij Hippie Fish in Zandvoort waar voor honderd man een bbq en feest wordt georganiseerd. De laatste avond voor er weer beperkingen gelden maar tante Corrie was ver te zoeken die avond. Wat een knalfuif! En omdat de bruidegom zo verrast was door zijn bruid met haar vioolspel de week ervoor, besloot hij haar te verrassen op het feest met een zelf geschreven lied, dat hij voor iedereen ter gehore bracht.

Lieve Emilie & Thijs, wat was het een droomhuwelijk! Ik wens jullie alle geluk en liefde toe en ik hoop jullie nog vele malen voor mijn camera terug te hebben.

Kijk mee naar de foto’s voor wat fijne sfeerbeelden van deze prachtige bruiloft.

Deze leveranciers hebben meegewerkt aan deze bruiloft:
Locaties: Paushuize, Hotel Beijers, Hippie Fish
Jurk: Villerius Couture
Jumpsuit bruid:
Asos
Pak:
New Tailor