Hi, ik ben Rianne!

Of het nou om mijn interieur, kledingstijl of mijn fotografie gaat, ik ben altijd op zoek naar nét dat ene detail die het allemaal wat spannender maakt. En denk dan niet meteen aan Villa Kakelbont, maar vanuit een rustige basis wat extra kleur in het leven, dat ben ik!

Al 14 jaar woon ik, inmiddels samen met vriend, katten en kind, in het hart van het land: het prachtige Utrecht! De perfecte plek om overal en bij iedereen te komen, want ja, mensen ontmoeten en voor eventjes deel uitmaken van jullie geluk blijft het mooiste van mijn vak.

Andere dingen die mij gelukkig maken? De wereld rondreizen met mijn grote liefde, koffie drinken in steeds weer andere koffietentjes, dieren aaien op straat of bij de kinderboerderij, nadenken over interieur & styling, keihard meezingen in de auto en tot rust komen tijdens een massage. Mama zijn van Frenkie en Ollie en tegelijkertijd ook af en toe even geen mama zijn en een avond of weekend geinen met mijn vriendinnen.

Fotograaf, dierenliefhebber en bewonderaar van extravagante details

The question is not what you look at, but what you see.

Momenten &

Details

Eerlijk

Jullie leven door mijn lens gezien

& oprecht

Bijzondere weetjes over mij

Wat ik eigenlijk studeerde

Ik heb een lichte obsessie met

koffietentjes

Finance & Accounting

Mijn favoriete film

Waar word ik blij van

Mooie interieurs

Bohemian Rapsody

Mijn bedrijf startte ik

Favoriete reisbestemming

Zuid- Afrika

February 2018

Mijn lievelingshobby

Skien

Artistic Statement

Als tiener kwam ik in een relatie terecht waar ik mezelf compleet verloor. Ik veranderde in een onzeker meisje, compleet van de ander afhankelijk en durfde mijn eigen keuzes niet meer te maken. Na een paar jaar begon ik het licht te zien en durfde ik de stap te zetten. Ik koos voor mezelf! Ik sprak met mezelf af om mij nooit meer zo te verliezen en begon mezelf en mijn onzekerheden te omarmen in alle facetten. Nu, jaren later, voel ik nog steeds heel sterk dat ik mijn eigen persoon ben en mag zijn wie ik wil zijn. En dat, dat is waar ik mij sterk voor maak in mijn fotografie. Vrouw, je bent prachtig! Ik wil je graag laten zien hoe mooi je bent.

Vrouw, wat ben je mooi!

Featured Links

Bruiloften

Zwanger

NEWborn

Contact