Urban jungle vibes bij de Amsterdamse bruiloft van Sascha & Joris

november 17, 2019

Tequesso

Noun  [te-ques-so]

a shot of tequila chased by a shot of espresso

Nu de zomer echt voorbij lijkt te zijn, de dagen donker zijn en vol met regen, kijk ik met heel veel plezier terug naar de zonnige bruiloft van Sascha & Joris op 12 en 14 september in Amsterdam! Wat een heerlijke dag vol liefde, humor en een prachtige setting. Oh how I love me some plants!!

De intieme ceremonie in de Palmenkas van de Hortus Botanicus, de heerlijke shared-dining in de Oranjerie en het geweldige feest in het Tropenmuseum.  Dat ik het bruidspaar kende voelde heerlijk vertrouwd en maakte deze dag extra bijzonder voor mij. Graag neem ik jullie mee terug naar deze twee mooie dagen, naar de prachtige plaatjes maar vooral de bijzondere emoties die zo herkenbaar zijn voor dit bruidspaar!

Lieve Sascha & Joris, ik wens jullie al het geluk samen! Dank dat ik deze rol mocht vervullen op jullie trouwdag, tot de volgende Tequesso!

Ps. Check ook even die bruidstaart

SHARE THIS STORY